Wolf D. Prix, despre viitorul arhitecturii, la București: “Don’t worry, in two days tomorrow will be yesterday”,

5 Martie 2013, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Constanța Ballroom.

Wolf D. Prix este co-fondator, Design Principal și CEO al biroului de arhitectură COOP HIMMELB(L)AU. Profesorul Prix a semnat proiectele unor clădiri celebre, premiate la concursurile internaționale de arhitectură. Printre cele mai cunoscute lucrări marca COOP HIMMELB(L)AU: BMW World din Munchen, Centrul Internațional de Conferințe Dalian din China, Busan Cinema Center din Corea de Sud, Banca Central Europeană din Frankfurt, Martin Luther Church din Hainburg sau Ufa Cinema Center din Dresda.

Lucrările lui Wolf D. Prix sunt publicate în zeci de volume, iar proiectele sale sunt prezentate în muzee şi colecţii din întreaga lume. În decembrie 2012, Architekturforum Aedes din Berlin a inaugurat expoziţia „Wolf D. Prix & Partner: 7+ Projects, Models, Plans, Sketches, Statements”, dedicată exclusiv proiectelor COOP HIMMELB(L)AU.

Pentru prima oară în România, Profesorul Prix va vorbi la București, în calitate de invitat special al celei de-a treia ediții a Conferinței Internaționale de Arhitectură INGLASS, despre cele mai recente proiecte și despre viitorul arhitecturii. Titlul prezentării: “Don’t worry, in two days tomorrow will be yesterday”.

INGLASS face parte din seria evenimentelor internaționale inițiate în 2010 de ABplus Events și Ordinul Arhitecților din România, cu scopul de a promova excelența în domeniul arhitecturi.

Partener Principal: Guardian Glass.

Mai multe despre eveniment pe www.ieglass.ro

În limita locurilor disponibile, arhitecții se pot înscrie gratuit aici:http://www.ieglass.ro/training/participare-0215/arhitecti-0480.html