Stone Creek Camp, un sat de vacanta inspirat din natura

Stone Creek Camp a fost proiectat de echipa de arhitecti Andersson Architects Wise, si este situat in Duval County, Texas, S.U.A. Proiectul consta intr-un complex de case, special creat pentru destinderea, la sfarsit de saptamana, a proprietarilor lor.

Profitand de caracteristicile peisajului natural, cum ar fi lumina soarelui, vantul si stancile, arhitectii au reusit sa creeze adevarate locuinte de vis, ce gazduiesc cele mai bune elemente pe care natura le are de oferit. „Noi am luat in considerare panta blanda a terenului, aerul conditionat natural oferit de brizele predominante si soarele prezent mai tot timpul. Observatiile noastre s-au transformat intr-o idee de structuri cu prispe deschise, care par a fi sculptate din volumele exterioare de caramida, dezvaluind pereti transparenti ce inconjoara camerele din interior. Cladirile sunt organizate în jurul unei curti deschise, cu o piscina mare si spa, orientata pentru a profita de briza predominanta in timpul verilor calde din Texas „

Interioarele acestor cladiri dispun de un design impecabil, care amesteca elemente rustice cu cele moderne. Toate aceste rezultate sunt in ton cu armonia generala a peisajului.