Pregătiri pentru cel mai mare târg de mobilă din România

BIFE-SIM va fi locul în care casa mult visată prinde contur, capătă formă şi devine realitate; locul de prezentare a soluţiilor salvatoare pentru orice tip de spaţiu, dar şi a stilurilor de mobilă preferate de zecile de mii de vizitatori aşteptaţi. Nu în ultimul rand, va fi locul în care tradiţionalul se îmbină fluent cu modernul, în care eşti liber să faci alegerile pe care ţi le doreşti pentru casa ta! Cel mai mare târg internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii se va desfăşura în perioada 17-21 septembrie, în pavilioanele Centrului Expoziţional Romexpo.

Mii de modele, zeci de stiluri, o multitudine de soluţii!

Expoziţia este organizată pe o suprafaţă de aproximativ 30 000 metri pătraţi şi este împărţită în şase saloane tematice:

  • Clasic
  • Design
  • Confort
  • Bucătării
  • Accesorii şi materiale
  • Echipamente – maşini şi utilaje

BIFE-SIM va prezenta inovaţii în stiluri diverse şi surprinzătoare, concepte practice transpuse în obiecte de mobilier şi tehnologii care revoluţionează spaţiul de locuit.

Accentele locuinţei de vis au fost create deja de designeri şi arhitecţi, iar acestea vor ocupa un loc de cinste în spaţiul expoziţional. BIFE-SIM îţi va pune la dispoziţie un regal de piese de mobilier şi accesorii, care mai de care mai inovatoare, mai atractive şi mai bune de luat acasă. Anul acesta, tendinţele principale în industria de mobilă sunt contopirea stilurilor modern şi tradiţional, combinarea culorilor şi texturilor cu personalitate, tari, puternice într-un mod inedit, original, dar şi alăturarea materialelor naturale, precum bambusul, cu electrocasnicele futuriste, care joacă acum rol de accesorii în design-ul casei. Toate aceste mixuri excentrice vor crea o locuinţă cu un stil distinct, unic, surprinzător. Tot în 2013, mobilierul cu aspect vintage sau rustic câstigă teren, iar paleta cromatică este îndrăzneaţă – poţi alege cu încredere culorile roşu, verde, portocaliu, turcoaz sau mov. Şi poţi alege cu încredere BIFE-SIM, locul în care mobila ia forma casei tale.

Funcţionalitate şi design de ultima oră

Clasice, moderne sau futuriste, în linii subtile sau îndrazneţe, opţiunile sunt variate şi surprinzătoare. Însă ce este design-ul fără funcţionalitate în industria mobilei? Este adevărat, esteticul joacă un rol extrem de important în alegerea pieselor de mobilier, pentru că mobila joacă poate cel mai important rol în aspectul întregului cămin. Gândindu-se la acest aspect, mulţi clienţi aleg mobilierul bazându-se numai pe design, deşi funcţionalitatea poate fi la fel de importantă. Dar să găseşti o piesă de mobilier care să îndeplinească toate criteriile de design şi funcţionalitate poate părea uneori o utopie. BIFE-SIM îţi oferă confort şi stil pe fiecare metru pătrat.

Eşti specialist?

La BIFE-SIM vei găsi soluţii la care nici nu te-ai gândit pentru dezvoltarea companiei tale, dar şi pentru rezolvarea unor probleme cu care te confrunţi.
Distribuitorii şi importatorii de accesorii şi echipamente vin la târgul internaţional din industria lemnului pentru a te ajuta să faci un pas înainte în afacerea pe care o conduci! Îţi vor prezenta cele mai noi tehnologii de prelucrare a lemnului şi-ţi vor face oferte care să respecte bugetul pe care îl ai la dispoziţie.

Profită de accesul gratuit la spectacol şi ia-ţi de la târg cele mai performante utilaje, dar şi cele mai inspirate idei de business.

Mai multe informaţii, pe www.bife-sim.ro