Noutăți la BIFE-SIM 2013

Se fac pregătiri pentru cel mai mare târg de mobilă, echipamente şi accesorii care va avea loc în România! Până în prezent, peste 200 de expozanţi din România, Italia, Grecia, Polonia, Turcia, Republica Moldova şi Taiwan s-au înscris la BIFE-SIM 2013, dar numărul lor creşte de la o săptămână la alta. Organizatorii estimează o cifră record de producători şi distribuitori din ţară şi din străinătate, de aceea au pregătit nu mai puţin de 30 000 metri pătraţi spaţiu expoziţional.

BIFE-SIM 2013 îşi va aştepta vizitatorii cu şase saloane tematice:

  • Clasic;
  • Design;
  • Confort;
  • Bucătării;
  • Accesorii şi materiale;
  • Echipamente – maşini şi utilaje.

Târgul va fi “un spectacol de forme şi idei” fără precedent, spun organizatorul – Romexpo şi co-organizatorii – Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România, Camerele de Comerț si Industrie din România şi Euroexpo. Românii vor descoperi articole de mobilier în mii de modele şi stiluri surprinzătoare, dar şi tehnologii care revoluţionează spaţiul de locuit. Târgul reprezintă locul în care designerii şi producătorii de mobilă îşi vor surprinde privitorii cu idei ingenioase, dar şi funcţionale, ce respectă tendinţele în mobilă prezentate la nivel mondial.

BIFE-SIM 2013 va fi, de asemenea, cea mai potrivită ocazie pe care distribuitorii, importatorii şi furnizorii de echipamente, maşini şi utilaje pentru prelucrarea lemnului o au pentru a cuceri noi clienţi şi de a-şi consolida relaţiile cu aceştia.

În plus, sub conceptul Hosted Buyers, pe durata târgului vor fi organizate, pentru vizitatorii specialişti din străinătate, evenimente B2B, astfel că vizitarea târgului să devină o experienţă inedită şi completă. Aşadar, între 17-21 septembrie 2013, profesioniştii în domeniu din străinătate sunt invitaţi să participe la călătorii de afaceri în România. Aceştia vor putea opta pentru două excursii, în Delta Dunării sau Poiana Braşov.

EVENIMENTE ŞI PROIECTE DE AMPLOARE

Târgul va găzdui o serie de evenimente organizate atât cu participarea specialiştilor din industrie, cât şi a vizitatorilor. Astfel, pe durata BIFE-SIM 2013 va avea loc Furniture Forum – conferinţa internaţională pe teme de interes pentru industria de profil, vor fi puse în practică Innovation Tour – un concept care pune în lumina reflectoarelor produsele zilei “de mâine” şi Designers say – un loc special unde tinerii designeri vor oferi vizitatorilor sfaturi de amenajare a locuinţei. De asemenea, se vor desfăşura Atelierele (Re)Creative şi Concursul Naţional de Design de Mobilier.

BIFE-SIM 2013 va avea loc între 19 şi 23 septembrie, în Centrul Expoziţional Romexpo.
Pentru mai multe detalii, accesaţi www.bife-sim.ro

bife_sim