Locuințe colective din România

igloomedia a lansat un nou volum din seria igloobest, Locuinţe colective din România, care propune o nouă perspectivă asupra locuirii la bloc.

Toate cele 19 proiecte rezidenţiale colective prezentate în volum ilustrează faptul că locuirea colectivă poate însemna confort şi individualitate, ba chiar, uneori, integrarea în mediul urban. Deşi nu putem vorbi (încă) de un program urban major, aceste proiecte au curajul de a propune alternative la standardizare sau doar de a oferi alte repere de confort în comparaţie cu blocul comunist.

Prin proiecte mai ales de dimensiuni mici şi medii, dar cu standarde înalte de calitate, noua perspectivă a locuirii la bloc propune o mai mare flexibilitate şi orientare către client, oferindu-i acestuia posibilitatea de a-şi defini individualitatea şi prin spaţiul în care trăieşte.

Locuinţele colective prezentate în album se remarcă prin calitatea arhitecturii şi a locuirii şi propun redescoperirea farmecului locuirii urbane, pe înălţime. Albumul este un reper pentru cei interesaţi de locuirea urbană, specialişti sau nu, şi poate fi găsit în librării şi la toate punctele de vânzare Igloo, sau poate fi comandat online.