Gala Studentul Anului

Competiția Studentul Anului a ajuns la final și decernează premiile studenților de elită din mediul universitar românesc în cadrul Galei Studentul Anului 2011 din data de 18 mai, la Teatrul Nottara, începând cu ora 19:00.

În urma jurizării temelor de concurs primite de la partenerii proiectului, cei mai buni studenți de la Economie, Arhitectură, Jurnalism și Comunicare, Medicină și IT vor fi răsplătiţi cu câte 2000 euro sau premii reprezentând această sumă. Următorii doi clasați vor primi câte 500 de euro. Premiile sunt oferite de Fundaţia Dinu Patriciu pentru arhitectură, Capital Partners pentru economie, Total Soft pentru IT, Adevarul Holding pentru jurnalism și comunicare și Regina Maria pentru medicina.  Lucrările au fost evaluate de un juriu de specialitate, luându-se în considerare şi activităţile lor curriculare şi extracurriculare.

Regia spectacolului de premiere va fi semnată de către doamna  Alice Barb. Premiile câştigătorilor de la fiecare categorie vor fi înmânate de reprezentați ai partenerilor oficiali, într-un cadru elegant. Spectacolul va integra și un moment artistic, susținut de trupa Proconsul.

Gala Studentul Anului va fi prezentata de către domnul Alexandru Conovaru, actor la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Spectacolul poate fi vizionat prin livestreaming la adresa http://www.facebook.com/StudentulAnului.VIP , cu sprijinul http://fatanfata.ro/ .

Studentul Anului este un proiect al asociației studențești Voluntari pentru Idei și Proiecte, aflat la a IX-a ediție.

[ studentulanului.ro]