Curente în arhitectură din întreaga lume – Architecture Now! 8

Editura Taschen a lansat noul album Arhitecture Now! 8, o compilație de noi proiecte incitante, finalizate ori în construcţie, din întreaga lume. Nici un stil ori tip de construcție nu este ignorat, făcând din acest volum, un compendiu a tot ceea ce trebuie sa știe oricine interesat în arhitectura construcțiilor  de astăzi.

De la bine-cunoscutele figuri din lumea arhitecturii, cum ar fi Zaha Hadid, Ryue Nishizawa de la SANAA şi Thom Mayne de la Morphosis, la „starurile în creștere” precum Iosua Prince-Ramus (REX) şi Sou Fujimoto, la mai puţin cunoscuţii arhitecţi, care sunt „starurile de mâine” , cum sunt indienii de la Studio Mumbai, norvegianul Todd Saunders, Burkinabe Diébédo Francis Kéré, şi columbianul Giancarlo Mazzanti, sau chinezul arhitect Li Xiaodong și mulți alții, de asemenea, sunt toți prezentați în acest album.

Pentru oricine este interesat în proiectare și construcții din secolul 21, seria Arhitecture Now! este o lucrare esenţială de referinţă, uşor de parcurs, incluzând proiecte curente şi recente de la A la Z, biografii, informaţii de contact şi site-uri.

[ sursa tashen.com ]