CLUB DESIGN workshop, cu arh. Victor GROSU, la GIS 2013

Arhitectul si designerul Victor Grosu va sustine in cadrul celei de-a treia editii a Expoconferintei Internationale de Arhitectura GIS un workshop specializat in design de club.
Victor GROSU este Design Principal in cadrul GROSU ART STUDIO si a semnat designul unor cluburi cunoscute din Chisinau si Moscova: Fashion Cafe & Club, Cocos Cafe & Club, Kurabu Club, Famous Club, Tron Club, People Club, Karaoke Club, s.a. Arhitectul are in prezent in derulare mai multe proiecte in Romania.
Programul complet al conferintei aici.
Evenimentul aflat la a treia editie se adreseaza arhitectilor, designerilor, proiectantilor, inginerilor de instalatii si de lumini, proprietarilor si managerilor de hoteluri si restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri si cladiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu solutii pentru interioare si tuturor celor interesati de arhitectura de interior si design.

GIS 2013: expozitie, conferinta si workshop-uri

Arhitecti si designeri de renume international vor sustine workshop-uri specializate de arhitectura de interior si design in cadrul Expoconferintei Internationale de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat GIS. Printre acestia se numara David Atkinson, triplu castigator al Marelui Premiu Lighting Design Award, Lucien Gumy, castigatorul marelui premiu in cadrul D3 Design Talents Awards 2013, si Judy Hanel, castigatoarea European Hotel Design Awards 2012.

Workshop-urile vor avea ca tematica: CLUB DESIGN, FURNITURE DESIGN, RESTAURANT DESIGN (27 mai, 15:30-17:00), respectiv SMART HABITAT DESIGN, LIGHTING & LIGHTING DESIGN, HOTEL DESIGN (28 mai, 09:30-11:00).

GIS 2013 este singurul eveniment din Romania specializat in arhitectura de interior, design si iluminat si face parte din seria de evenimente internationale specializate in domeniul arhitecturii, organizate in colaborare cu Ordinul Arhitectilor din Romania.

Mai multe despre GIS 2013 la www.iegis.ro.