Casa cu design neobisnuit in Australia : Casa Letterbox

Arhitectul australian McBride Charles Ryan a creat aceasta casa de vacanta, care seamana cu o cutie postala in partea din fata, si care continua sa se desfasoare in spate intr-o superba veranda deschisa.

Intregul concept se invarte in jurul dublei necesitati ale australianului si anume sa fie atat in interiorul casei cat si in afara, necessitate ce poate fi exprimata prin sentimentul natural al unui canion si toate simturile ce le poate trezi: mirosul dulce de briza proaspata, cerul clar intr-o zi insorita, sentimentul de vant pe propria piele. Toate aceste simturi aduc o noua dimensiune in arhitectura si surprind placut locuitorii acestei case.

Cladirea este deschisa oaspetilor din toate unghiurile, nu există usa din fata, intrarea principala in sensul clasic, dar exista sentimentul unui spatiu deschis, care va invita sa va bucurati atat de exteriorul casei precum si de interiorul modern si primitor.

In interiorul locuintei, ne capteaza atentia peretele rosu, ce pare ca surprinde bucuria de a locui intr-o astfel de casa neobisnuita.