Tu ce forma proiectezi azi? Inspira-te gratuit dintr-unul din cele 300 de albume igloomedia

Indiferent care sunt planurile tale, Saint-Gobain Glass si igloomedia iti aduc inspiratia direct pe birou. Inregistrează-te pe www.igloo.ro si primesti gratuit, la alegere, unul dintre cele trei albume din seria igloobest: Hoteluri din Romania, Case din Romania 2 sau Birouri din Romania, impreuna cu un cadou surpriza din partea Saint-Gobain Glass.

Fiecare album iti dezvaluie o selectie valoroasa de proiecte, reprezentative pentru cele mai dinamice programe de arhitectura din Romania, si te tine la curent cu noutatile, dovedindu-se totodata o sursa de inspiratie!

Mai mult decat atat, odata ce vei afla despre noul tip de sticla SGG Cool-Lite SKN, iti va fi mult mai usor sa adaugi valoare formelor simple.

Sticla cu control solar SGG Cool-Lite SKN permite luminii naturale sa intre in cladirea ta, dar in acelasi timp tine la distanta razele suparatoare ale soarelui. In felul acesta, te vei bucura de un interior confortabil si luminos si de costuri mai mici cu climatizarea. Datorita transparentei totale, acest produs poate valorifica si sublinia designul unei cladiri, in special in cazul celor cu forme simple.

Atunci cand soarele este prea puternic, dar nu vrei sa faci compromisuri in ceea ce priveste lumina naturala si deschiderile catre exterior, SGG Cool-Lite SKN de la Saint-Gobain Glass este solutia!

[articol preluat igloo.ro]