Au mai ramas 2 saptamani pana la Conferinta de Arhitectura RIFF

Conferinta de Arhitectura RIFF, organizata de Ordinul Arhitectilor din Romania si ABplus Events, debuteaza pe 16 noiembrie la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti.

Evenimentul este dedicat perspectivei arhitectului asupra reabilitarii termice si calitatii arhitecturii investigand mai multe componente precum acoperisurile, izolatiile, fatadele, peretii si pardoselile.

Invitatii speciali ai conferintei sunt: Arh. Serban TIGANAS, Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania; Anca GINAVAR, Director General al Directiei Generale Dezvoltare Teritoriala din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului; Laurentiu PLOSCEANU, Presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii si Dr. Ing. Cristian Romeo ERBASU, Presedintele Patronatului Societatilor din Constructii.

Din partea Ordinului Arhitectilor din Romania vor conferentia: Arh. Serban TIGANAS, Presedintele OAR, despre “a cincea fatada, spre cer”; Arh. Rudolf GRAEF, Vicepresedinte OAR, despre  “oportunitatile tehnologice si oportunitatile culturale” privind “patrimoniul uitat: 1956-1977”;  Arh. Johannes BERTLEFF, Vicepresedinte OAR, despre proiectul castigator al Premiului National pentru Arhitectura si Design, Sectiunea Restaurarea monumentelor si reabilitarea cladirilor, Bienala de Arhitectura 2010; Arh. Silvia DEMETER-LOWE, despre arhitectura peretilor si Arh. Dan MARIN, despre arhitectura fatadelor, in contextul reabilitarii termice.

In cadrul conferintei vor fi prezentate si doua studii de caz: unul dedicat cladirilor de patrimoniu, sustinut de  Arh. Johannes BERTLEFF si un studiu de caz despre reabilitarea constructiilor civile, prezentat de Arh. Bogdan PARVANU, Arhitect Sef al Primariei Sectorului 2 al capitalei.

La eveniment participa de asemenea companii de top, care vor prezenta produse si solutii eficiente pentru reabilitarea termica. Acestea sunt: DEKO Professional Services, Saint-Gobain Glass, Saint-Gobain Rigips, Saint-Gobain Isover, Adeplast, BASF, Rockwool, Alukoenigstahl, Augment si Etem Systems.

Inscrierile la eveniment continua pana pe 10 noiembrie la adresa de email inscrieri@ieriff.ro sau la numarul de fax 0232.217.791 unde puteti trimite Formularul de Participare semnat si stampilat.

Accesul arhitectilor membri ai OAR la conferinta este gratuit, in limita locurilor disponibile si cu conditia de a trimite confirmarea de participare la eveniment, impreuna cu datele de contact, pana pe 10 noiembrie, la adresa de email inscrieri@ieriff.ro.