ARTmania Festival 2010

Ajuns la cea de-a cincea editie, ARTmania Festival 2010 prezinta sase concerte in Piata Mare din Sibiu in zilele de vineri si sambata, dar si evenimente alternative in weekendul 13-15 august 2010 unde publicul are acces in baza biletelor sau abonamentelor valabile pentru Piata Mare.

Intr-un an in care Romania a gazduit cele mai mari concerte rock din istorie, ARTmania Sibiului prezinta sase nume grele in programul din Piata Mare. Sase premiere nationale, editia cu numarul cinci, patru trupe rele, trei zile de festival, doua nume foarte importante in lume si o singura ocazie: 13-15 August 2010 in cetatea medievala a Sibiului.

Vineri, 13 August, incepand cu ora 19.00 vor canta Swallow the Sun, Kamelot si System of Mercy. Sambata, 14 August, programul va incepe cu Sirenia de la ora 19.00, apoi Dark Trankuillity si Serj Tankian.

Biletele si abonamentele sunt disponibile in reteaua magazinelor Germanos, Carturesti, Diverta, Vodafone, Humanitas, Domo si online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro, adaugand la preturile enumerate comisionul de ticketing in valoare de 6%. In functie de perioada achizitiei sunt valabile urmatoarele tarife: intre 1 iunie – 12 august: 90 RON pe zi si 160 pentru abonamente, iar intre 13 – 15 august: 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonamente.

Actiune (co-)finantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu si de Consiliul Judetean Sibiu.

In ultimii patru ani pe scena festivalului au fost prezente formatii consacrate: Nightwish, HIM, Opeth, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation.

[sursa: ARTmania Festival]